Mi ne pričamo o idejama.

Mi razvijamo ideje o kojima drugi pričaju!

Dok naš tim radi na promoviranju Vaše ideje u javnosti, Vi imate vremena za ono što vi najbolje radite – bavite se vašim poslovanjem!

0

posvećeni Vama

Svaka uspješna marketinška kampanja rezultat je stalne i neprekidne suradnje -­ mi ne nestajemo nakon kraja radnog vremena, mi smo stalno tu, čuvamo Vam leđa!
Živimo naš posao 24 sata dnevno, jer jednostvano volimo to što radimo!

Moje sive stanice nikad ne spavaju, čak ni kad spavam.

Tomislav Brozović / Dizajner

Vaši projekti na vrijeme i unutar budžeta.

Kontaktirajte nas, rado ćemo popričati o Vašim projektima

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Marketing aktivnosti

Za Vas osmišljavamo i planiramo prezentiranje javnosti. Krećemo od početka, ­kome želite prenijeti poruku i koja je Vaša poruka, koja je Vaša ciljana potrošačka skupina, na koji način želite predstaviti svoj proizvod javnosti i na koji način želite komunicirati sa krajnjim kupcem? Sve su to pitanja koja traže konkretne odgovore, a mi ćemo ih pronaći za Vas i usmjeriti Vaš brend u pravom smjeru!

Promocija i oglašavanje

Upečatljivi promidžbeni materijali istaknuti će Vaš proizvod iz mase. Nakon što smo postavili neke osnovne temelje vezane uz identitet Vašeg poslovanja, potrebno je proširiti glas o tome što radite i kako radite. Najjednostavnije je poslužiti se tiskanim promidžbenim materialom: katalozi, letci, banneri, billboardi, plakati većih i manjih dimenzija… bilo koji predmet na koji želite otisnuti svoj proizvod – you name it, we have it!

Tržišno komuniciranje

Pristojna i simpatična komunikacija otvara vrata uspjeha. Svakodnevna komunikacija na tržištu može biti jako iscrpljujuća i naporna, a ponekad može i krenuti smjerom koji ne želite.
Zato smo mi tu! Preuzimamo Vašu medijsku komunikaciju, organiziramo promocijske evente, prezentacije novih proizvoda, razna kulturno/umjetnička/društvena događanja, osmišljavamo uređenje prostora. Vršimo i krizno komuniciranje i predstavljanje javnosti!

Online promocija

Internet stranice i društvene mreže danas su sastavni dio svakog posla …ima ih sve više (Facebook, twitter, pinterest, linkedin samo su najpoznatiji). Samim time potrebno je sve više vještine kako bi se njima uspješno manipuliralo i vladalo. Mi imamo znanje, iskustvo i nudimo Vam stručnu podršku i tim koji će upravljati Vašim društvenim mrežama i držati ih pod savršenom kontrolom. Osim toga, vodimo brigu o Vašoj kompletnoj web promociji: od koncepta i izrade web stranice, do bavljenja Vašim newsletterom, kreiranja i plasiranja addwordsa, produkcije blogova, proizvodnja web sadržaja, copywriting….

Grafička rješenja

Kreativna rješenja čine Vaš proizvod poželjnim. Kako bi dobro prenijeli i usmjerili Vaš proizvod, potrebno je krenuti od osmišljavanja kreativnog koncepta.
Nakon kreiranja vizualnog identiteta, osmišljavanja logotipa, kreće se u razradu boja, fontova, grafika i ostalih vizuala koji čine Vaš brend prepoznatljivim; dizajn ambalaže, etiketa, deklaracija, dizajn poslovne komunikacije, web stranice, bloga…

Multimedija

Slika govori tisuću riječi! Kada slici dodamo tekst, snimili smo videlo…a koliko tek on riječi može prenijeti i ispričati! Naš tim fotografa, snimatelja i audio umjetnika popratit će Vaš event, fotografirati za Vas proizvode, snimiti prostor, radionicu, reklamu, osmisliti jingl!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Digitalni doživljaj

Moderno poslovanje zahtjeva moderna rješenja, pratimo svjetske trendove i primjenjujemo ih na svim svojim projektima. Uvijek ćemo Vam preporučiti da… digitalizirajte svoju prezentaciju.

DRESS WELL

Fashion Brand Design

Usko smo povezani s modnim dizajnom. Od kreiranja brenda do savjetovanja oko kolekcija i proizvodnje. Za Vas organiziramo foto kampanje, modno savjetovanje, provodimo online i offline kampanje…

PACKAGING

Dizajn pakiranja

Dobar proizvod prodaje proizvod. Ambalaža ga čini prepoznatljivim i drugačijim.

PRINT

Dizajn za tisak

Više od 15 godina iskustva u print dizajnu! Savjetujemo Vas kod prezentiranja Vaše tvrtke ili brenda oko materijala za tisak i brinemo o cijelom procesu od oblikovanja do tiska i distribucije.

Izgubljeni u masi?

Postanite prepoznatljivi